Skip to main content

Advies nodig bij het kiezen

van de juiste verzekering?

Weet u precies voor welke risico’s u bent verzekerd? Wij kunnen u inzicht geven in risico’s die voor u reëel zijn. Door samen met u naar uw situatie te kijken kunnen wij, waar nodig, passend advies geven.

De juiste verzekering voor particulieren en ondernemers.

Verzekering! Deze kunt u vandaag de dag gemakkelijk zelf online afsluiten. De goedkoopste aanbieders zijn gemakkelijk te vinden. In de praktijk komen wij vaak genoeg tegen dat deze goedkoopste aanbieders beperking hebben in de dekking. Daar komt u pas achter in geval van schade, maar dan is het te laat. In de praktijk zien wij ook dat de premieverschillen tussen zelf regelen en via een deskundige adviseur gering zijn. Wij hebben keuze uit een groot aantal maatschappijen en zijn op de hoogte van voorwaarden en mogelijkheden. In geval van schade staat u ook niet alleen, prettig weetje.

Naast rechtstreekse aanstelling bij diverse verzekeringsmaatschappijen werken wij samen met Voogd & Voogd assuradeuren. Voogd & Voogd is een belangrijke schakel tussen ons en (online)verzekeraars en verzorgt de acceptatie en administratie van schadeverzekeringen, premie-incasso, schadeafwikkeling en uitbetaling.

Met de app Voogd & Voogd diensten heeft u uw gegevens en polissen altijd inzichtelijk en kunt u zelfs uw schade melden.

Neem contact met ons op

Bereken hier uw premie voor auto, bestelauto of motorfiets

Omniumfd verzekeringen