Skip to main content

Particuliere hypotheek,

Uw hypotheek:

Met ruim 30 jaar ervaring in hypotheekbemiddeling en hypotheekadvisering geen nieuwkomer op de markt. Weten waar je het over hebt, zeggen wat je doet en doen wat je zegt is ons motto en dit alles in begrijpelijke taal. Ook wanneer u in de woning woont zijn wij altijd bereid om vragen te beantwoorden en/of om bijvoorbeeld wijzigingen voor u te regelen zonder dat daar direct een rekening tegenover staat. Dat is een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Mochten werkzaamheden qua tijd omvangrijker zijn, dan verstrekken wij vooraf altijd een kostenopgave, ook weer helder!

Omniumfd, de sleutel voor uw hypotheek

Kopen om te verhuren hypotheek, de verhuurhypotheek:

Een verhuurhypotheek maakt het voor u als consument mogelijk om een huis te kopen en te verhuren. Het is mogelijk om de woning aan een familielid te verhuren. Ook voor woningen buiten de Randstad beschikbaar. Financiering tegen gunstige voorwaarden voor een optimaal rendement.

Familie laten inwonen, de Kangeroehypotheek:

Zou het voor u een uitkomst zijn om uw ouder(s) dichtbij te hebben?  In een woonunit in uw tuin of in een aparte ruimte in uw of hun huis? De Familiehypotheek maakt samenwonen met familie mogelijk.

Hypotheek voor zzp’ers, de Ondernemershypotheek:

Kort zelfstandig of al jaren een eigen bedrijf?

Bij ons komt het dossier van de ondernemer NIET onderop de stapel. De uitdaging om voor iedere ondernemer (hoe onmogelijk het er volgens anderen ook uitziet) met succes een hypotheekaanvraag af te ronden is onze drijvende stimulans. Wij durven dan ook wel met gepaste trots zeggen dat de ondernemershypotheek een specialisme van ons is. Neem hier contact met ons op.

Met welke hypotheekaanbieders

werken wij samen: