Skip to main content

Wij zijn altijd bereid om vragen te beantwoorden en/of om bijvoorbeeld wijzigingen voor u te regelen zonder dat daar direct een rekening tegenover staat. Dat is een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Mochten werkzaamheden qua tijd omvangrijker zijn, dan verstrekken wij altijd vooraf een kostenopgave.

Helder !!

RESPECT VOOR ANDEREN EN JEZELF

Respect voor de privacy van andere mensen, hun persoonlijke behoeften aan fysieke ruimte en eigendommen. Respect voor verschillen in gezichtspunten, geloof, etnische afkomst, geslacht, manier van leven, meningen en persoonlijkheden. Het zuiverste respect voor de belangen van mensen! Daar waar het imago van onze beroepsgroep, verzekeraars en banken zwaar geschaad is, heeft ons respect voor de belangen van mensen ervoor gezorgd dat ons imago nooit in een dergelijk slecht daglicht heeft gestaan. Wij zullen vanuit dit basisprincipe nooit adviseren en/of bemiddelen in financiële producten die belangen en eigendommen schaden.

Omnium, meer dan gewoon een adviseur!

Ruime ervaring

Al meer dan 30 jaar een vertrouwd aanspreekpunt voor bonafide financieel advies waarbij de klant centraal staat.

Gelukkige klanten

Het draait bij ons allemaal om goed advies en tevreden klanten. Ons motto is samenwerken met de klant op basis van volledig en wederzijds vertrouwen.

Flexibel schakelen

Wanneer het gaat om flexibiliteit bent u bij Omnium aan het juiste adres. Wilt u een afspraak maken bij u thuis of in de avonduren? Dat kan bij ons allemaal!

Gegevens altijd inzichtelijk

Al uw gegevens zijn op elk moment van de dag door u online in te zien via uw persoonlijke financiële dashboard.