Skip to main content

Wij zijn altijd bereid om vragen te beantwoorden en/of om bijvoorbeeld wijzigingen voor u te regelen zonder dat daar direct een rekening tegenover staat. Dat is een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Mochten werkzaamheden qua tijd omvangrijker zijn, dan verstrekken wij altijd vooraf een kostenopgave.

Helder !!

RESPECT VOOR ANDEREN EN JEZELF

Respect voor de privacy van andere mensen, hun persoonlijke behoeften aan fysieke ruimte en eigendommen. Respect voor verschillen in gezichtspunten, geloof, etnische afkomst, geslacht, manier van leven, meningen en persoonlijkheden. Het zuiverste respect voor de belangen van mensen! Daar waar het imago van onze beroepsgroep, verzekeraars en banken zwaar geschaad is, heeft ons respect voor de belangen van mensen ervoor gezorgd dat ons imago nooit in een dergelijk slecht daglicht heeft gestaan. Wij zullen vanuit dit basisprincipe nooit adviseren en/of bemiddelen in financiële producten die belangen en eigendommen schaden.

Omnium, meer dan gewoon een tussenpersoon!

Ruime ervaring

OmniumFD geeft al jarenlang bonafide financieël advies waarbij de aandacht naar u als klant wordt verlegd.

Gelukkige klanten

Het draait bij OmniumFD allemaal om goed advies en uiteindelijk gelukkige klanten. Wij bieden dan ook onze klanten de mogelijkheid ons te beoordelen op AdviesKeuze, zodat zij u met hun ervaringen kunnen helpen kiezen.

Flexibel schakelen

Wanneer het gaat om flexibiliteit bent u bij OmniumFD aan het juiste adres. Wilt u een afspraak maken bij u thuis of in de avonduren? Dat kan bij ons allemaal!

Gegevens altijd inzichtelijk

Al uw gegevens zijn op elk moment van de dag door u online in te zien via uw persoonlijke financiële dashboard, bekijk hier een voorbeeld van het financiële dashboard.